Helgen i korthet...

Fredgagsmys på akuten, Gustav knuffade Nils så han for med pannan rakt ner i trappen = spräckt ögonbryn.
Som tur var så hade kirurgen det lugnt när vi kom, så vi kom in nästan direkt. De limmade ihop honom, skönt att de slapp sy! När vi åkte så kom det en påkörd pojke, hoppas det gick bra för honom!!

Efter akuten middag på Gillet med brudarna! Puh..bara 1,5 tim försenad...

Lördag var det dags för dop i Sala, lille Elias skulle få sitt namn. Det var så fint så och våra barn skötte sig ganska bra..peppar peppar. De var utomhus en del av tiden........allt har sin förklaring.
När vi kom hem drog Carl och Perra på Siriusmatch så jag fick vara med smådjuren, handlade lördagsgodis...en expedition i sig när man har dem med sig!

Söndag, Gurra och Carl samt kusin Gabriel till Studan för skridskoåkning..andra gången för G, går bättre och bättre! Nils på kalas hos kompis Erik och jag till Älvsjö för lite avkopplande glögg hos Susanna med familj. Tack Limpan och Haren för skjutsen!! Tack Perra för du att tog hand om skridskoåkarna. Tack Kika för att du tog hand om Nilsson!

Jag håller på att sammanställa Gustavs 6 första år, snart klart!! Bara så man har lite bakgrund. Så snart så börjar transplantationshistorien..vill inte gå händelserna i förväg......

Nej, en semster på några år skulle inte sitta fel!

Kram så länge



Göteborg maj 2009...är fortfarande lite trött efter avstötning och infektion!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0