Att vänta på något gott ..gör faktiskt att det blir underbart!

Det kan vi skriva under på så klart! Väntan på det nya hjärtat var jobbig, men det har varit värt väntan för i går var vi på badhuset hela familjen..Gustav har inte fått bada på 6 månader efter op så nu var det dags. Gustav var i  och ur badet i två timmar. Han frös som en gris, men till skillnad från tidigare så behövde han inte bry sig. Han har ju inte så mycket underhudsfett (han kan få lite av mig...går det att ordna..ha ha) så frusen det kommer han väl alltid att vara vid bad i pool etc, skillnaden nu var att han blev inte BLÅÅÅÅ och han orkade leka och hoppa. Jihaa!

Nils och Carl åkte vattenrutschbana..Gurra hoppade över det denna gång..en sak i taget! Nils fick sitta i mitt och Perras knä (inte samtidigt dock) när vi åkte, det var skitkul! Nils blev lite ivrig och halkade och slog bakskallen..1 mm från en vass kakelkant..den killen lever nära gränsen hela tiden..tur att man har ökad adrenalinnivå sen tidigare. Personalen kom lubbande med is och bad oss åka till vårdcentralen..ja ja lugn nu tänkte jag, han har ju inte spytt! Man blir lite luttrad....

När jag och Nils kom ut "färdigbastade" och fina så satt Carl och Gurra och det första de säger i en mun är - Carls dojor har blivit stulna..vad säger man? Nerchippade Nikeskor, vem vill ha sådana?

Ja ja detta var en härlig söndag i familjen Erikssons nya liv!

Ja just det ja, Gustavs bandyklubba kom bort i lördags vid Carls bandycup i Gränby, så ser någon en liten fin blå KOSA klubba med vårt namn på så hojta! Den fick han av Svenssons..sorg råder hos Gustav kan jag säga! Det var kul att se både Nils och Gustav på isen..båda har lärt sig åka under förra veckan, gullpluttar. Carl var som vanligt superduktig!!

Kram till er alla

www.ronaldmcdonaldhus.se



Gustav och Perra Gotland -08. Gustav hade precis genomgått en operation
då hans pacemakerkabel gick av.....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0