Fredagar är bara bäst...

Den här veckan har Gustav varit bara Gustav.. ingen som behöver extra hjälp...han växer kan jag lova, för varje dag. Alexander har gjort ett underbart jobb, gett Gustav den självkänsla han har, gett honom en start livet som nu ger utdelning. Visst har vi föräldrar bidragit, men jag tror att det är Alex som givit honom gåvan att våga vara Gustav och ingen annan...för någon mer bestämd människa än Gustav har jag svårt att plocka fram just nu.

Vi saknar Alex och hoppas att vi snart ses!!

Under den här veckan har Gustav åkt skridskor varje dag i skolan (onsd-fred, varje rast) och nu kan han det. Innan dess hade han åkt tre gånger..utan att direkt kunna stå på benen..nu kör han bandy. Hur är det möjligt..ligger det latent hos varje barn? Han ger sig liksom inte...bra i vissa lägen =).

Idag har det varit grannpub, mycket trevligt att komma ut lite. Nils och Gustav lajade runt och hade jättekul. Carl är ju större och lite mer cool....men han hade nog kul också...det var ju lite tjejer där!

I morgon ska vi på brunch hos mormor som fyllt 76 år! Grattis! Sedan blir det bandy för hela slanten..go UNIK p-98!! Dominera!!

Natti!

www.livsviktigt.se

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej Anna!

Var inne på min gamla blogg på aftonbladet och såg att du hade lämnat en kommentar.



Grattis till Gustav och nya hjärtat! Även grattis till dig och resten av familjen, underbart att allt har gått bra.



Ha det gott och många kramar!



Nina

2010-01-16 @ 22:46:08
Postat av: Anna mamma

Tack!

2010-01-17 @ 16:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0