OBS!!! Donationsvecka - det var på tiden!

I morgon ska man hålla föredrag på Ackis...gulp! Gustavs resa till ett nytt hjärta blir dagens tema...och lite annat smått och gott! Kom i håg, denna vecka är Donationsvecka... www.livsviktigt.se

Gustav mår så bra att man bara väntar på att allt ska krascha...tänk så dum man är...njut Anna! I skolan går det bättre. Mormor läser läxor med honom och så har han fått hänga med gruppen som har extra läsning med lextra läxa...så nu är han råtaggad och vill göra läxan först av alla...tänk att allt är en tävling för barn och då kanske mest pojkar.

kram


Kommentarer
Postat av: Sally

Hej! Vilken fin blogg du har! Såg länken på Donationsveckans sida på Facebook, har bara läst lite här än så länge men är jättefint att få läsa om vad ni har gått igenom! :) Lycka till med föredraget, superbra att ni uppmärksammar donationsfrågan!

Om du vill får du gärna gå med i Vikings (riksföreningen för hjärt- och lungtransplanterade) grupp på Facebook! Jag har startat den och tycker det är roligt om så många intresserade som möjligt finns där! :) Är själv hjärttransplanterad sedan tre år nämligen (är nu 19 år)! Ha det fint! Hälsningar SallyLänken till gruppen: http://www.facebook.com/group.php?gid=340850887471&ref=ts

2010-10-19 @ 21:30:17
URL: http://sally.nu/
Postat av: Gunsan

Vad skoj att du får "öppna" ögonen för fler.

Du gör ett viktigt jobb Anna!

Kram på er.

2010-10-20 @ 16:42:19
URL: http://www.metrobloggen.se/kardiomyopati
Postat av: Anonym

Hej Sally!

Tack snälla du! Bloggen har blivit lite mer sporadisk nu när han mår så bra. Hoppas skriva mer när inspirationen kommer!!! Har gått me i gruppen så klart!!Hej Gunsan!Tack! Jag hoppas att jag med myrsteg kan göra någon skillnad! Hoppas ni mår bra! kram till er.

2010-10-20 @ 16:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0