Fasen vad deppigt det har varit på bloggen på sistone...

Skolarbetet blir bättre och bättre, vilket ger Gustav bättre självförtroende vilket gör att han orkar fokusera mera, vilket gör att han mår bättre, vilket gör att han beter sig mer lugnt och "normalt", vilket gör att hans kompisar inte blir frustrerade, vilket gör att han inte blir frustrerad..ja i det stora hela mycket bra utveckling! Allt har liksom ett samband..hela alltihopa! Uppåtgående spiral gillar vi!

I dag var det hjärtkoll och tusen prover (nej inte riktigt). Provsvaret enligt doktor A var, precis som medelsvensson, d.v.s. super! I går morse glömdes medicinen..inte så bra! Men provsvaret för den var helt ok ändå..men lär väl sjunka lite under några dagar tills den stabiliserats, småpotatis mot vad viss får genomlida som bytt organ. Jag frågade doktor A i dag om Gustavs fall går ovanligt bra och han trodde nog att han haft en ofantlig tur för det är ovanligt att det är så pass problemfritt som det varit (fysiskt alltså:).

Han har långt kvar att gå innan han är mentalt återställd och känner sig lugn i själen ,men so far so good, två steg framåt ett steg tillbaka kör vi med, men framåt går det i alla fall. Ingen har ett helt friktionsfritt liv så är det, några har lite fler hinder bara!

Nu kommer våren gott folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0