Nu var det länge sedan.....laddkabeln gick sönder...bl.a.

Nu när man har semster så går tiden så fort. Vi har varit hemma i tre veckor och gjort lite småresor och utflykter till bl.a. metropolerna Alunda och Möklinta. En natt var vi ute på Gräsö på fam Janssons fina sommarställe. Jag kan utan att tveka säga att deras dass har en av Sveriges finaste utsikter, sjöutsikt mot orörd natur. Något för Gustav som nu börjat utveckla ornitoligiska färdigheter...vem kunde ha gissat att jag skulle nära en ornitolig vid min barm?

Under förra veckan så gjorde Gustav en CT på skallen för att säkerställa att han inte har något farligt i hjärnan efter sina migränattacker. Troligtvis så var det i och med att vi trappade ut kortisonet som de triggades i gång, men det är bra att de kollar hans kärl också för att säkerställa att så var fallet. Jag min tok var ju tvärsäker att han hade en hjärntumör...är inte säker förrän svaret kommer =).

Gustav mår toppen, men har lite jobbigt nu när han märker att det inte går så fort att bli lika snabb och stark som sina kompisar, som han hoppats. Han har som sin mor mycket dåligt tålamod..kan vara bra i bland..jag intalar mig det iaf ha ha.

Nu hoppas jag att alla får ha en underbar sommar ...det som nu är kvar av den. Här hos mig är det just nu 12,5 grader celsius...inte vad vi kom överens om!!!?? Checkar ut och kan ha lite svårt att nå cyberspace på ett tag.

Är just nu lite sur på Hjärtebarnsfonden. vi hade sökt lite lite pengar för att Gustav skulle få lära sig simma och gå på fotboll samt köpa en dator...icke sa nicke...inga bra skäl! Vad är bra skäl kan man undra när man gjort 10 stora operationer under sitt 9-åriga liv....nu är jag sur! Vi har aldrig sökt från några fonder under all denna tid när vi förlorat hur mycket pengar som helst pga sjukskrivning. Trist!

Kram

Hoppas att jag snart kan visa lite bilder från Cypern...vore kul att se dem själv...nackdelen med digitalkamera..rakt in i datorn bara!

Giv mig styrka...

Herregud så det härjas i detta hus...vi får nog börja yoga hela familjen tror jag för att få ett inre lugn. Just nu är det bara nästippen som håller sig ovan vattnet för min del...sanrt sugs jag ner i total kaos. Nej, man ska inte klaga fast nu känner jag att jag måste...till någon. Jag vet att vi är ofattbart lyckligt lottade och att jag borde sitta och njuta av varje sekund, men tyvärr går inte det då jag mestadels agerar domare eller polis...nåväl, det går väl över. Det vore så himla skönt bara att få njuta av ledigheten istf att bli arg hela tiden. Det får inte vara mer avkopplande att jobba än att vara hemma då är det något fel.

I dag har jag, Carl och Gustav varit på stan när Nils var hos kompis Filippa och hade det mysigt. Vi cityfarare gick på restaurang och åt kinabuffé med bl.a. sushi = mamma glad. Vi restaurangtränade lite och det går inte med mister krasch (Nils). 

Nej, nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Just det ja, blommor har planterats i dag också...än så sker under!

Natti!

Sommar sommar sommar

Har inte hört den jingeln ännu...ska bli härligt. Har de börjat? Man är inte helt med i matchen, men så är det när man har en man som är borta på fotbollscuper, jobbet kallar, barnen håller en i trim genom att skrika var femte minut när de spelar fotboll. Fattar inte att de blivit sådana "italienare" , förlåt Italien, men ni uppfostrar inte tuffa fotbollsspelare. I fotbollsspråk kallas det fjollor...jag som ensam kvinna i familjen gillar inte det uttrycket, använder det dock själv, men det är ok ha ha.

I går kväll så fick Gustav ett av sina numer ovanliga psykbryt, han blir liksom övertagen av en excorsistpojke i nioårsåldern. Skriker och agerar galen, känner sig instängd...lite läskigt. Nu när har slutat käkat kortison så är han mycket lugnare, så igår blev vi faktiskt förvånade över hans förvandling. Perra var i Möklinta med Nils och Gustav över tisd-onsd..kanske var därför han flippade..ha ha...lite Twin Peaks.

I morgon är sista arbetsdagen, nästan,  för mig på 6 veckor..värre kunde man ha det hörrni. I och för sig så är två veckors semester ensam med vilddjuren ibland mer än man mäktar med. Ska försöka hitta på lite ditt och datt så att de inte hinner slå ihjäl varandra. Kanske lite Åland eller så....Kan man ha flytväst på barnen på stor färja eller anses man som totalt neurotisk då? Vad gör man när barnen (läs Nils) är som klätterapor och inte fattar vad som händer när man klättrar över staket utan att kolla innan vad som finns efter....

Idag skulle Gustav gjort magnetröntgen på hjärnan för att se hur kärlen ser ut. Han har ju tendens till migrän och då vill man undersöka att det verkligen är det och inte något annat...läbbigt. Får ju skylla mig själv då jag direkt trodde att det var hjärntumör när han hade som ondast. Skönt att de kollar iaf! Till saken hör att vi inte läst kallelsen så de ringde och undrade vart vi var....pinsamt! Ny tid 14 juli! Vi är lite samspelta med Kungafamiljen märker jag...Victorias födelsedag!

Tips på utlfykter önskas....helst inom Uppland.

KramOj vilken suddig bild..nåväl Gustav nysnaggad med aik-friss, 2007.


RSS 2.0