Converseskor all over...

Man kan säga att Converseskorna har tagit över stan..ha ha herre min je vilken succé. Jag är inte bättre jag, har ett par vita höga samt vita låga, plain som jag är :))

Nu har man alltså lämnat ett förslag om att man ska få pengar för att donera sina avlidna anhörigas organ för att betala för begravning eller lämna till charity. Varför inte? Lite läbbigt tycker jag dock att det är när man blandar in pengar i det hela..känns som om man gör commers på det hela och där haltar jag lite. På något sätt måste man prata mer om det eller helt enkelt ändra lagen så den blir mer tydlig. Har man inte aktivt sagt nej till donation så är saken klar. Visst måste man kanske vara lite mer sublim när det gäller barn, men där säger jag återigen:
Ställ dig frågan och säg sen att du inte vill donera...kan bli knepigt:
-OM du eller ditt barn blir sjukt och behöver ett organ, är du då villig att ta emot..de flesta säger nog ja här (om inte man har religösa eller andra motsättningar mot det), då borde det vara givet att även ge, i alla fall i min värld.

Det är vår nu!


I dag gick G hem själv...

men glömde visst att meddela mamma och pappa så när jag kom till skolan meddelade hans kompis N att han har redan gått hem med kompis D. Ja ja ett friskhetstecken som heter duga..hans förklaring var enkel och helt ärlig - "jag glömde ", ja, det kan man faktiskt göra.....lovar jag vet.

På söndag börjar Gustav och Nils på simskola, sen är det liksom check på alla saker - slalom, cykla, springa....tjoho! Får se om Nils får gå första gången...Gurra har lite svårt med koncentrationen så han kan behöva all fokus denna första gång...ska bli spännande.

natti!

I´m back on track...

Hej alla!

Några hektiska veckor har gått sedan senaste inlägget. Våren är på väg och mitt sinne bättre. Kan beror på min träning som nu äntligen startat ordentligt. Gustav mår bra efter sin ofattbara förkylning som pågick i ca 2 månader..det är väl bara att gilla läget och förstå att det kommer att bli så för honom.

I söndags var det dags, Gustav gjorde sitt första mål någonsin i sitt liv. Gick på retur, tog ner den på bröstet och pangande in den..precis som han har tränat och tänkt sig sitt första mål och så äntligen kom det. Han var så lycklig, tittade på domaren, tränaren, pappa, var det verkligen sant har jag gjort det! Jaaaaaa, hans självförtroende växte på bara den grejen och han gjorde det mesta rätt i matchen efter det..ni vet det mesta sitter i huvudet..har man tron på sig själv så fixar sig det mesta. Nu ska vi bara träna lite mer på att springa och gå in i situationer..inte lätt för en kille som aldrig behövt (kunnat) kämpa utan fått det mesta serverat..men det är lika bra att lära sig livets regler och varför inte på fotbollsplanen :))

Gött är det med vår, inte sant!

Kram

En liten julGustav...bara för att påminna att det snart är jul igen :) Nej, nu ska vi njuta av vår och sommar!!


RSS 2.0