Nu vill jag känna mig glad....jag borde ju alltid göra det.

Eller hur! Alla mina barn lever och är någorlunda friska, ja förkylningen verkar ge sig även för Gustav. Ropar inte hej ännu bara. Det som jag tror har börjat hända är att nu när den värsta oron lagt sig så blir problem som kanske alltid funnits tydligare....jag blir mer och mer nedstämd ...det borde ju vara tvärtom. Säkerligen så blir jag då ännu argare på mig själv att jag inte bara njuter...den lilla onda cirkeln visar sitt fula tryne. Min livsuppgift som jag haft under 10 år - att få Gustav att överleva har ändrats till att få honom att leva sitt liv. Dags för mig att kanske börja leva lite själv.....

Lite familjerådgivning kan nog även vara på sin plats...vi får se vart det slutar allt detta men bra ska det gå i alla fall. Tror faktiskt att jag skulle behöva en semester utan barn, trots att det tar emot, jag vill att de ska vara med, men nu måste nog mamma må bra för att ro detta i land.

Peace and outDe bråkar inte alltid...men nästan!


Nu känns det tungt...

Men egentligen borde det inte det. Gustav är rätt skapligt pigg men ändå är det inte bra. Jag försöker meddela honom först lugnt och försiktigt att om du inte slutar mucka med Nils (Nils jagar honom då och det är ju så kul..) så kommer du få ännu mer ont i halsen senare i kväll...ööhhh vaddå. Mycket riktigt så ligger han sedan och gråter för att när han hostar så gör det ont...att då behöva säga..ja, jag sa ju det, är inget kul, men man är ju tvungen för att han ska förstå. Sjukdomar beter sig inte riktigt som vanligt i hans kropp nu..lilla gubben=). Nu hör jag honom hosta också...vart ska detta sluta?

Just nu känns det tungt i alla fall, kanske är vädret, tycker de flesta liksom har fått nog av snö upp till nocken och kyla som ligger i Sibirienklass. Jag vet inte jag, men inte är jag på topp i alla fall.

Perra och Carl var på Siriusmatch och kom hem alldeles nyss, vet inte hur det gick för det var raka spåret till tv´n för fotboll...kul familj man har nu. Två som grinar för att de inte får springa och bråka eller titta på Pokémon och två som glor på fotboll..ingen som har en vän liten tjej att låna ut för att hålla mig sällskap :).

Nej, dags att gaska upp sig ...Lite julfeeling passar nu tycker jag. Nils tycker för övrigt att nu när det kommit
så mycket snö igen så borde det bli julafton igen..är benägen att hålla med
honom snart..så det blir något kul!

En dag i skolan och sedan sjuk igen......

Stackars pojke, en dag i skolan och så hemma igen med förkylning och ont i halsen. Ingen feber dock, är ju alltid något.

Jobbet blir ju lidande...man känner sig rätt otillräcklig, men jag skulle tro att de klarar sig utan mig :) i några dagar.

Hoppas många köpte hjärtebarnsbakelse i går så forskningen kan gå framåt för de små hjärtanen som kämpar över hela världen!

Nu ska vi ta hand om det hjärta Gustav ödmjukt får ta hand om...ska börja med att en än gång tjata om att han ska sätta på sig en tröja till i detta kylskåp till hus.

Kram ...är lite ur slag för att skriva, förhoppningsvis så kommer snart mer inspiration.
Nyss hemkommen från Milano....nya sviden samt boll! Ser klar ut för
ligan!


Förkyld...

Oh no, nu är Gurkan förkyld, men som tur var ganska pigg..man är lite skraj ändå när han blir sjuk, vet inte riktigt vart det tar vägen. Får vara hemma i morgon också då han snorar ordentligt idag. Han ligger ju ner på marken mer än han står när han är i skolan.....

Mitt föredrag på Gillet i går gick bra, det kändes så i alla fall. Hoppas mitt budskap gick fram, om inte så visades även en film med ungefär samma budskap :)

I morgon är det jag som får jobba...jihaa, lyllos mig! Ska träffa lilla Ellie i morgon, hon rymde med mamma till Umeå innan hon blev född den lilla lurisen, men nu så ska hon gullas med vill jag lova!

natti

I kväll är det Mojje och jag som står för underhållningen......

I kväll så ska jag försöka få Uppsalas företagare att förstå vidden av vad Ronald Mc Donald Hus betyder för alla de familjer som i en kovändning får beskedet att ditt barn är svårt sjuk och behöver åka till ex. Göteborg för operation och lång eftervård....det är ju inte bara det tunga att veta att ens barn kanske inte överlever. Många har fler barn som man känner oerhört dåligt samvete för. Man måste tänka på mat, tvätt, skola you name it...detta får man hjälp med att fixa långt hemifrån pga av detta underbara hus.

Den som tror att det är någon som skor sig på det kan komma och hälsa på i ett hus så ändrar de sig nog. Mc Donalds gör en bra sak som fler stora företag borde ta efter, att de sedan får publicitet för det tycker jag är helt schysst!

Hotell Gillet kl. 18 börjar det hela.

Mojja är ambassadör för Hus Nr 5 som ska byggas i Uppsala och kommer att uppträda i kväll! www.hus5.se

Februari är Alla barnhjärtans månad. Insamling pågår genom Hjärt- och lungfonden...busenkelt bara att 

SMS:a HJÄRTA eller LUNGA till 72 900 så går 50 kr till forskningen.


Läs mer här:

http://www.doktorn.com/story.asp?storyID=1732 Inte ett gnäll från den här killen på 5 dagar i 15 minusgrader...cooling!

RSS 2.0