En uppmaning till folket!!

Sprita era händer alla männsikor så våra kära transplanterade barn och vuxna får fira en frisk jul. En enkel julklapp till oss som oroar oss för alla baciller och sjukor som kan drabba våra kära!!

Förra julen var Gustav inlagd med dropp för svår magsjuka...just do it! Tack för det!!!

I morgon ska jag själv genomgå en liten op inne i näsan, så jag ska i jul uppträda som Rudolf med röda mulen, passande att göra detta nu!

Milano nov 2010 -  Tack Min stora Dag - Ni gjorde Gustavs dröm sann!!Puss

Lucia och det jag tänkte mest på var...

Att Gustav skulle bli smittad av alla som trängde i hop sig i "gigrummet" på dagis. Näe inte bara, jag beskådade även min lilla söta Nils som luciagigade för sista gången på dagis. Han var så duktig, stod och lajade med sitt ljus i framvarnade lucias krona..ha ha. Sjöng till ibland. Älsklingen. Carl och Gustav var med och jag tror de tyckte det var mysigt.

Efteråt så styrde Gustav upp fikat med att få alla ungar att börja rita....kanske inte vad fröken tänkt sig =)

För att återgå till min sjukdomsrädsla. Innan Gustav blev opererad var jag rädd jämt för att någon skulle ringa och säga att nu mår han dåligt eller nu har han tuppat av eller ve coh fasa, nu har vi ringt ambulans, nu är det fara för hans liv. Tack och lov hände inte det, förutom några få incidenter med blodtrycksfall etc. Nu har rädslan minskat avsevärt faktiskt, nu kommer mest oron över att han kan bli sjuk och då helst i stora folksamlingar. Detta kommer över mig när jag själv är lite ansträngd...eller ja, superstressad =). Fler som är det just nu?!?! Man får alltså vara glad att min rädsla för att något ska hända Gustav också har minskat efter transplantationen. Yay!

Puss och god natt!


oj oj oj vilken resa....

Helt fantastiskt vilken resa till Lindvallen vi fick vara med om. Det var kallt, soligt, vindstilla och alldeles underbart. Gustav körde utan ett ord gnäll upp och ner, upp och ner. Vilken kung. Carl var superduktig och körde i storbackarna med pappa P eller mig. Nils och Gustav gick i skidskola och för G gick det super, men Nils fick vi ta ur lära...han ville inte lyssna på magistern, vaddå stanna, han ville bara ösa på, rakt in i Gustavs Bar och kök (allt hette något med Gustav där..). För det är precis vad som skulle hänt..eller ner i sänkan framför. Jag fick ta på mig att lära honom ....arrgh, vilken envis lite rackare han är. Jag blev så arg..men till slut så, sista dagen, så åkte han själv och plogade så fint. Vi körde flygplan och svängde..underbart. Min korsrygg kanske inte blir densamma igen, men va tusan, lite får man offra för att få en skidburen familj, så att de vill följa med mig till fjällen...jag njöt av härlig skidåkning..så gott som ensam i backen! Man blir nästan religös när allt bara funkar och man bara susar fram.

Föreningen Viking som vi åkte genom, med hjälp från två bolag VPM och Asthellas, TACK TACK, vilken grej! Efter allt elände man gått igenom så var detta en lisa för själen.

kramJo du, coolare killar är svåra att hitta...sötnosar! Milano nov 2010

I dag drar vi till fjällen med Föreningen Viking...

och tar våra vikingar med oss. Helt underbart att de ordnar den här resan för alla hjärt- och lungtransplanterade barn och ungdomarna. Ska bli så roligt för Gustav att träffa andra barn i samma situation. Tack för att vi får följa med!!

Nils klagade på ont i magen i morse så vi får se.....vi är inte där ännu!

Nej, på med skoteroverallen, nu drar vi!!

kram och ha det så bra så länge


RSS 2.0