Är det så här människor har det..........

Jag och Carl alldeles ensamma i huset...ingen som bråkar, ingen som skriker och säger neeeej! Jag var på massage i dag och damen som masserade frågade efter en kvarts massernade...är det möjligtvis så att du har lite mycket runt dig just nu...eh va? Ja, så är det nog.  men det är min vardag...och när jag låg där så kom jag på att det kanske är så att jag har lite mycket hela tiden att jag aldrig känner att jag räcker till. Att jag alltid ska var någon annanstans än där jag är just nu....Jag vet att alla tänker, ja ja alla har mycket att göra och då måste jag ändå sätta ner foten lite och ge oss föräldrar till barn med dödliga sjukdomar eller medicinska fel lite kredit för vi lever med en ständig oro som ingen, ingen i samma situation kan fatta och som jag inte vill att någon ska behöva genomlida.  

Sen har vi samma liv som alla andra med Försäkringskassor som kräver in ditten och datten, dagis och skolor som kräver vårt fulla engagemang, syskon som bråkar, älskade som kräver att vi är snygga och snälla och omtänksamma. tvätten som ska tvättas för mannen har straffat ut sig genom att tvätta rött med vitt....ja och sen var det det där med att slappna av i tanke och kropp, det går liksom inte när hjärnan jobbar för högtryck och alla barns uppmärksamhet pockar på. Ja ni fattar. alla ni med barn. friska eller sjuka. Massösen har nog rätt ändå....lite mycket är det!

I dag är Gurra och Nils med pappa Perra på Furuvik, de ska sova i en tågvagn...spännande!

2-0 till Sverige mot USA just nu.... det är inte alltid bra att vara störst, ibland är det bra att vara bäst!!!

Och om ni vill läsa om Gustav i Hemmets Journal så kolla här:

http://www.hemmetsjournal.se/Manniskor/reportage/Jag-ar-sa-tacksam-mot-barnet-som-gav-Gustav-livet/

PussMina äskade barn på paradisön Gräsö i Uppland. Obs! Alkoholfri skumpa
till barnen...tror jag...om vi inte tog fel..:)))


Igår bibblan idag stadsskogens största träd i morgon Furuvik

Inte dumt att ha sommarlov pojkar! Mamma jobbar och vilar upp sig lite. Förra veckan var jag hemma och umgicks med grabbarna grus. Vi var i Tällberg och myste två dagar (lite jobb var det men inte så farligt), badade pool så att spa-tanterna blev syrak...ja ja, tre killar och en pool kan inte bli tyst!

I morgon blir det Furuvik med pappa för killarna. Lite avis blir man ju att man inte får hänga med, men det är nog skönt för dem att slippa tjatmamma som är orolig som en höna.

Tjing!


Vad har hänt....

Men kära hjärtanes vad tiden går....Gustav mår så bra att man nästan blir rädd.

Vad har nu hänt sedan 5 juni kan man undra? Gustav har slutat trean och har fyran framför sig som kommer att kräva mycket av honom då det blir lite tuffare. Tyvärr så fick vi inte signaler om att han hade det lite tufft förrän terminen nästan var slut men nu har vi tagit tag i det och ska försöka hjälpa Gustav. Han har lite svårt med koncentrationen samt med besvikelser/motgångar, (vi har skyddat honom från det). Vi har träffat en psykolog som ganska direkt kunde se vad som orsakat det hela. Det återkommer jag till snart...kräver en ett eget inlägg.

AIK´s Motumba och Pavey kom på besök till Gustavs lag UIF -p01, hur ballt var det? Efter deras besök som också generade biljetter för hela laget att gå och se landslaget i oktober, har Gustav utvecklats oerhört... Laget har stöttat Gustav vilket de nu får kredit för- Coolt! Efter detta så spelade Gustav cup och gjorde mål så det stänkte om det..han spelade som i trans.

Det är det jag säger till skolan, engagera er lite och ge honom självförtroende och peppa så ska ni se på fasiken. Gustav har ju i det närmaste blivit utsatt för övergrepp när han var liten, folk som petade och stack honom, höll fast honom när han var en liten bebis...usch, gör ont i mig fortfarande. Jag vet att det var tvunget, men så klart så måste detta någonstans ta vägen!

Detta kan min inte säga nog: lev nu och fånga dagen!!!

pussDom ser lite impade ut, eller hur?

RSS 2.0