Nu är viruset spikat...Epstein Barr var det...

Gurras virus var inte körtelfeber utan Epstein Barr-viruset ...känns så där! Vi vill inte ha något efterspel på det tack!!!! Håll tummarna! Han är lite blek, men pigg.

Epstein Barr kan ge upphov till Hodgkins sjukdom..jag dör då tror jag...näe det gör jag så klart inte, men det vore lite övermaga tycker jag. Vi vet att det absolut kan hända då hans immunförsvar är som det är, men arrghhh, låt det inte hända snälla!

I morgon bjuder Kjell och Vp på kräftskiva i sitt alldeles nyrenoverade hus + tomt..jag får parta i uterummet jihaaa! Hoppas jag i alla fall =). Så fint blir det! Inga barn, bara vi.. känns rätt ok! Jag vägrar höra någon jävla skitmusik, här ska poppas..tur att man ska till en tidigare musikproducent!

Känner mig lite dålig på att skriva just nu, men jag hoppas att skrivlusten kommer tillbaka i och med att mörkret sänker sig över norden, låter väl mysigt? Neeeej!

Puss puss

Ja och så var det det här med foton...kommer!

Back in business...och det börjar ju bra?!

Nu lite vardagsdramatik....Gustav har körtelfeber (även kallad puss-sjukan..Nils har pussat oss alla hela sommaren...) med en touch av streptokocker - antingen sharlakansfeber eller en vanlig halsfluss. Ibland så kollas man om man klarar pressen att vara en alldeles vanlig mor...men varför just han?? Halsprov var det värsta han varit med om, enligt honom?!!? Han är sådan killer!!

Sommaren har varit så bra, ingen har varit sjuk. Vi har hunnit med värmebölja i Uppsala. Solat och badat på Gotland i tre veckor..bl.a. på samma strand som Ann Söderlund Bie..hennes man hajade till när han såg mig...vi är visst lite lika enligt vissa! ha ha. Ge mig stålarna så kan jag göra en stand-in när som helst!!

Nu håller vi tummarna att Gurkan snart mår bra och att inget annat händer med hjärtat..man är ju lite orolig nu när detta är första gången han har feber sedan juni 2009...fatta vilken tur han haft!!

kram kram

RSS 2.0