Störst av allt är kärleken...

Prins Daniel har nu inget efternamn...hur skumt är det? Nåväl, han har gift sig med prinsessan och fått halva kungariket..nästan.... Go Daniel!..Lite som mig faktiskt, jag gifte mig med Perra från Möklinta och hon gifte sig med Daniel från Ockelbo..ha ha.

Daniel fick en ny njure precis samtidigt som Gustav fick ett nytt hjärta..de opererades under samma vecka om jag minns rätt...så roligt att de båda mår bra. En har nu gift sig och en har varit på sin första charterresa..olika äro våra vägar i livet, men ändå så himla lika...barn som vuxen...prins som prins!

Jag är så glad att både Gustav och Daniel mår bra ett år efter sina transplantationer..att deras liv har gasat på i 180!

Leve donation!!! Leve brudparet!!!


Vi kom, vi såg, vi segrade Cypern....

Ja tänk vilken underbar vecka vi fick. Solen sken hela veckan förutom en liten kort stund mitt på dagen onsdag.

Alla mådde bra...ja ja magen var väl lite körig men inte ont och det var det viktigaste.

Gustav mådde som en prins och jag tror barnen vuxit på den veckan vi var borta. Att flyga var en baggis för dem...som jag oroat mig för...ha ha mamma drack skumpa kl. 08.00 på Arlanda, men uj vad verksamt det var! Perras hand höll dock på att gå sönder vid start, men i nöd och lust heter det ju!

Alla barnen hittade kompisar från hela Sverige. Jag och Perra hittade också kompisar som blev kvar en vecka till, vi hoppas träffa dem under sommaren.

Tänk vad lite värme kan tina upp själen...gud vad skönt det är med värme...snälla värme kom till Sverige snart!!!

Tack alla som hjälpte oss innan resan med intyg, mediciner, stöd och glada tillrop. Förhoppningvis kan jag vid nästsa resa vara lite coolare..men jag var rätt cool ändå tycker jag...bättre än väntat  ha ha.

Nu väntar Gotland i slutet av Juli...äntligen är man inte blekast på stranden!!

Kram


Äntligen är det vår tur....

Det ser ut som om det ska gå, Cypern kommer aldrig bli sig likt. Gustav har mått bra de senaste veckorna och bara vi kommer dit så kanske även jag kan slappna av =). 1-års biopsin gick ju galant och urtrappningen av kortisonet har ju som bekant gått bra..han har nu bara 1/8-tablett kvar som han tar på kvällen...dvs ingenting, men nu vågar vi inte ändra något. Ni som har barn som tar medicin vet precis vad jag menar...man ändrar inte gärna på ett upplägg som funkar!

I morgon bär det av.....huset är omhändertaget, locket ligger på brunnen...väskorna bågnar av mediciner.

I dag har vi varit och firat Sverige nere i Stadsparken med fam Svensson..Nils försvann som vanligt...såg mamma och flinade och sprang som ett skållat troll. David hittade honom inne i ett lekplatshus..längst in! Vi får se om han blir med hem från Cypern. Han är märkt med armband med hotellets namn och telefonnummer till mig, så är det någon snäll som hittar honom så kommer han väl till rätta..........vad det lider!

Nej nu checkar familjen Eriksson ut för nu och återkommer om en vecka!

Kram


RSS 2.0