Hormoner och underbara barn........

Utan den ena har man inte den andra! Men tusan att man inte ska få ha ett humör som är som ett lugnt innanhav?
Idag var det inte en bra dag för mamman, fel på lönen, migrän, känner sig för gammal, men skit i det..Gustav, Carl och Nils mår super!!! Enda som är viktigt i det stor hela...jag mår så gärna dåligt bara de mår bra!

Carl har givit sig iväg på innebandycup i Västerås..så nu är småpojkarna rätt lugna =). Vi saknar Carl!!

Dr Anders ringde i dag och meddelade att man trots allt ska kolla Gustavs huvud efter samtal med neurolog...ni ser, jag är inte helt ute och cyklar..man kanske skulle tenta av läkarlinjen =). Orolig blir man iaf.

Provtagning i morse....6,3 trots stor ökning av Prograf...så nu måste vi öka igen..det är iof ett tecken på att han mår bra och äter/dricker bra!

Nej, nu ska moderna ta ett glas vin till och "chilla".

Planering av resan till Cypern är i full gång..intyg för att ta på mediciner på planet, skrivelse på engelska för sjukhuset på Cypern, eventuell kontakt på sjukhuset, vaccinationer (vilka kan G ta?), pass.....det är inte bara att åka som för de flesta, men härligt ska det bli!Gustav utanför vårt rum på Ronald Mc Donald hus i Gbg. Gustav fick inte gå in i huset först ..sedan fick han gå in i bara vårt rum...aldrig ut i resten av huset! Han var så duktig..klagade mycket lite på det! www.hus5.se

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0