Ljuset i tunneln...

Efter en tung måndag natt med kräkande Gustav och Carl samt make...så börjar livet nu ta form igen. Tyvärr så blir Gustavs mediciner väldigt höga i koncentrationen när han börjar kräkas så nu börjar en ny provtagningsturné med prover varje dag.....puh! Nåja man är glad att han idag mår bättre..vill inte äta så bra ännu dock! Själv mådde jag pyton också med diaruttan..men det var bara att bita ihop och torka, tvätta, sprita "all night long". Varför blir karlar så sjuka så de inte kan gå....?

Det var Nils den lilla skurken som blev sjuk först, vaknade av en kräka över mig i lördags natt...precis vad man vill ha när man varit på vinprovning med brudarna, han blev dock bättre efter någon timme!!

Älskade barn, det är prövningar hela tiden!

Nu ser vi med spänning fram emot Uppsala Alpina Centers grand opening på lördag!!

Puss för nuFavorit Frida och Gustav, beskedet att Gurra får åka hem har precis kommit och Frida har tagit bort alla nålar..inte undra att de ser så lyckliga ut..Frida skulle precis gå på semester. Hon tog emot oss när vi kom 
fem veckor tidigare så "her work here was done"!! Om alla vore som henne och några till så vore sjukhustiden 
så mycket behagligare! ..Hoppas det är ok att vi lägger in henne här... hör av dig annars Frida om du ser detta!!
Puss och kram till avd 323!!!!


Kommentarer
Postat av: Gunsan

Åhh Frida är en av Alice favoritsköterskor också. Jonathan visserligen usk är ju favoriten (hon är ju kär i honom).

Hoppas Gurra inte behöver vänta alltför länge innan provtagningsturnen är över denna gång.

2010-02-11 @ 17:05:00
URL: http://www.metrobloggen.se/kardiomyopati
Postat av: Mamma Anna

Ja men visst...Jonathan var ju en storfavorit, de spelade fotboll inne i det lilla rummet, samt Elisabeth...eller tant Elisabeth som Gurra kallade henne...hon kallade Gurra för farbror Gustav en dag när han skrek som en galning när hon skulle ta någon kontroll och då började hon skoja med honom att han och hon borde starta en kör på sjukhuset ..hon började nämligen skrika hon med..ha ha det var sååå kul! Tillslut kunde inte Gustav hålla sig för skratt...han hade iof börjat få feber så vi förstod varför han var lite tvär!

2010-02-11 @ 18:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0