Och så kom äntligen söndagen...

Som för många blev en enda lång romantisk dag...undrar hur många?! Ha ha. För Gustav var det dock bara fotbollen som hägrade, han hann dock med att leka med kompisen Joel som han körde ett pass på skridskor med när brosan spelade bandy, tyvärr med förlust. Duktiga var de i alla fall!!! Go Unik p-98! Vi har också hunnit med att fira kusin Fredrik på 6-årsdagen ...med gåfflor (enligt Nils heter våfflor så).

I går var det invigning av Uppsala Alpina Center, vi såg kusin Gabriel vinna sin slalomtävling och vi såg Gurras kompis Albin vinna (nästan) sin ...han åkte ur precis när han så gott som var nere..vi ser honom som en vinnare ändå! Kompis Nils vet vi inte vart han kom, duktiga var de alla. Gustav mös hela dagen, bara kunna vara där i flera timmar och hänga med sina kompisar utan att frysa i hjäl gjorde dagen!! Underbart!

Tack UNT för en fin artikel, jag hoppas den får i gång samtalen kring donation lite! Gustavs syresättning var dock inte 85% som de skrev utan den var 75% innan hjärtbytet!

Jag har skrivit detta förut, men det kan skrivas igen. Bitterljuvt är nog en underdrift:

En familjs stora sorg har blivit en annan familjs stora lycka! Gustavs ängel är med oss för all tid och vi ska ta hand om hjärtat under hela Gustavs liv!

http://www.ronaldmcdonaldhus.se/Gustavs hem i fem veckor. Kusin Gabriel och Ida på besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0