Hjälp...nu har det hänt som inte får hända....

Vi missade en medicin i villervallan i går morse. Givetvis så var det den allra viktigaste medicinen, tror vi!

I går eftermiddag när Perra kom hem så stod det en liten medicinkopp kvar med upplöst medicin....damned! Ja ha, då hade det hänt som inte får hända. Perra frågade om Gustav genom att smaka pyttelite kunde tyda vilken medicin det var...inte så lätt visade det sig. Vi kunde inte mycket göra för vi ville inte ge honom för mycket Prograf, som vi tror att han missade. Om det nu inte var den så skulle det ju inte vara så bra att ge honom extra, då skulle vi sänka hans immunförsvar för mycket, så det var bara att åka till sjukan idag igen för provtagning...Värdet var lägre i dag än i måndags så det tyder på att det var Prograf som missades....happ, då är det bara att försöka hissa upp värdet och börja en ny provtagningsturné.

Gustav märker inget, men själv är man livrädd att hans kropp helt plöstligt ska attackera hans nya fina hjärta, då värdet nu har varit lågt några gånger...låt oss hoppas att det inte händer!!

Gustav har snart slitit ner både skridskor och is...kör varje rast..när han inte dansar som MJ =)!! Skolan går super, han växer för varje dag av att vara som alla andra!! Älskade barn!

Carl hämtar och går hem med honom på eftermiddagen...se där, ännu en till sak som tidigare varit omöjlig!

www.livsviktigt.se

En cool kille med ett skruttigt hjärta.......


Kommentarer
Postat av: Gunsan

AJajaj.. Säkert lätt hänt, trots att det inte får hända. Då kanske vi ses igen i morgon för då är det dags för oss att ta prover igen.

Hoppas värdet snart blir bra igen.

2010-01-20 @ 20:05:14
URL: http://www.metrobloggen.se/kardiomyopati
Postat av: Anonym

Ja du, man tror nästan inte att det är sant...blodet stelnade nästan i ådrorna, igen=). När han var magsjuk var hans värden låga också så vi hoppas att vi rider ut stormen denna gång med...undra vilken i ordningen...! Lycka till i morgon. Vi ska ta prov på fredag igen.

2010-01-20 @ 21:06:28
Postat av: Sanna

Ajdå, men lätt hänt. Hoppas han repar sig snabbt. Men vad underbart att höra hur han har det i skolan och att den coola killen blivit en i gänget!!! Go Gurra!

2010-01-21 @ 10:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0