Sommar sommar sommar

Har inte hört den jingeln ännu...ska bli härligt. Har de börjat? Man är inte helt med i matchen, men så är det när man har en man som är borta på fotbollscuper, jobbet kallar, barnen håller en i trim genom att skrika var femte minut när de spelar fotboll. Fattar inte att de blivit sådana "italienare" , förlåt Italien, men ni uppfostrar inte tuffa fotbollsspelare. I fotbollsspråk kallas det fjollor...jag som ensam kvinna i familjen gillar inte det uttrycket, använder det dock själv, men det är ok ha ha.

I går kväll så fick Gustav ett av sina numer ovanliga psykbryt, han blir liksom övertagen av en excorsistpojke i nioårsåldern. Skriker och agerar galen, känner sig instängd...lite läskigt. Nu när har slutat käkat kortison så är han mycket lugnare, så igår blev vi faktiskt förvånade över hans förvandling. Perra var i Möklinta med Nils och Gustav över tisd-onsd..kanske var därför han flippade..ha ha...lite Twin Peaks.

I morgon är sista arbetsdagen, nästan,  för mig på 6 veckor..värre kunde man ha det hörrni. I och för sig så är två veckors semester ensam med vilddjuren ibland mer än man mäktar med. Ska försöka hitta på lite ditt och datt så att de inte hinner slå ihjäl varandra. Kanske lite Åland eller så....Kan man ha flytväst på barnen på stor färja eller anses man som totalt neurotisk då? Vad gör man när barnen (läs Nils) är som klätterapor och inte fattar vad som händer när man klättrar över staket utan att kolla innan vad som finns efter....

Idag skulle Gustav gjort magnetröntgen på hjärnan för att se hur kärlen ser ut. Han har ju tendens till migrän och då vill man undersöka att det verkligen är det och inte något annat...läbbigt. Får ju skylla mig själv då jag direkt trodde att det var hjärntumör när han hade som ondast. Skönt att de kollar iaf! Till saken hör att vi inte läst kallelsen så de ringde och undrade vart vi var....pinsamt! Ny tid 14 juli! Vi är lite samspelta med Kungafamiljen märker jag...Victorias födelsedag!

Tips på utlfykter önskas....helst inom Uppland.

KramOj vilken suddig bild..nåväl Gustav nysnaggad med aik-friss, 2007.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0