Ahhh

Gustav ringde för ett tag sedan och meddelade att det var nollan som ringde...ha ha. Han har alltså fått värdet noll på sin biopsi vilket innebär att det inte finns någon avstötningstendens alls. Nu ska hans kortison trappas ur långsamt och sedan under våren tas antibiotikan bort.... Hans avstötningsmedicin prograf, som han har gemensamt med en annan prins med namn Daniel, har de nu sänkt mätvärdet på. Detta innebär att man höjer hans immunförsvar lite grand... lite läskigt då kroppen då blir mer alert mot främmande föremål i kroppen.

Ett steg i rätt riktning!

Nu skulle Gurra och Perra softa i Nordstan enligt G... får se hur soft Perra tycker det är he he. Gustav skulle göra slut på hundralappen han fick av Mormor innan de åkte.

I kväll blir det Champions league någonstans...detta har Perra räknat ut, det är jag säker på.

Rutan är fixad till bilen så nu kan de åka hem i morgon...sabla huliganer som slår sönder en bilruta och låter allt ligga kvar i bilen...är man smart då?

Tjing!


Kommentarer
Postat av: nas

Hej Anna! Kul att höra om att avstötningstendensen är nollad! Jag tittar in här ibland efter din kommentar på solsken.nu, och det ser ju ut att gå riktigt bra för er!

Mvh

Jonas

2010-03-11 @ 20:47:18
URL: http://www.solsken.nu/
Postat av: Anna mamma

Tack Jonas!Jag är inne på solsken.nu ibland också..det är så skönt att veta att där kan man bara läsa om härliga saker..så behövligt i detta samhälle vi har!!=)/Anna

2010-03-12 @ 13:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0