Möklinta, bio och Tripple A (AAA)

Idag var Gustav, Nils och Perra i Möklinta och hälsade på farmor, farfar och fastrarna Berit och Inger samt hunden Bill! En seger för Gustav som vågade mata honom idag..Bill alltså. Han har varit livrädd..det är ingen liten hund och han blir skraj för taxar!

I morgon är det dags för bio med Alexander. Alexnader var Gustavs assistent (extra bror) i 5 år..otroligt vad tiden bara försvinner. Utan honom hade vi gått under, vilken hjälte! Gustav längtar efter Alex, men vill helst inte visa det, för jag tror att han tror att han inte får behöva honom längre..gullplutten..så klart han alltid kommer att göra!

Jag har kommit på att vi hade Tripple A till hjälp under Gustavs första del av livet och utan dem hade vi kraschat ordentligt..ja, vi hade ju så klart Kika och resten av familjen som kom till undsättning och var barnvakt. Vilka är nu AAA, jo: Alexander, Aggi (världens bästa stödsköterska) och Anders (doktor sedan första dagen jag kom in med Gustav på Akuten, som sa orden som inte gick fram - han har ett mycket svårt hjärtfel och kommer nog att dö). Nu ändrade han sig efter lite noggrannare undersökning och sa att han kommer nog att överleva till 90 %..och så rätt han fick!! Hade han haft fel så har han ändå varit toppen och alltid varit helt rak! Vi hade tur vi som träffade på dessa människor som inte ingick i vår allra närmaste krets.

Puss i kvällenLyckliga pojkar inne på San Ciro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0