Gurra leder...

Hallååååå, jag är tillbaka, herre min je vad tiden går när alla mår bra! Jag har tagit lite semester från bloggandet vilket kan ses som ett sundhetstecken. D.v.s. Gustav mår bra och kanske jag med.. vi får se!

I början av maj var jag på Mallorca med min pappa (80år), avkopplande och trevligt för oss båda. Sol hela tiden ( 4 dagar) ..vilket är lite av en succé med tanke på att jag varit där 2 ggr tidigare och då råkat på regn i flera dagar, tur för Mallis det!

Gustav har idag lirat fotbollscup och gjort mål..han leder skytteligan i familjen, till Carls förtret..han är råtaggad till måndag (viktig match), trots sträckning av baksida lår..!

I går och i dag var det sommar..så jag bad barnen att njuta ordenligt........man vet aldrig!

Läste i aftonbladet om lilla Henry som fick ett nytt hjärta.....så underbart, coolt och alldeles fantastiskt att det finns mammor och pappor som orkar ta beslut som räddar barn som Henry, Gustav, Alice etc etc etc etc....finns inte ord!

Natti!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag läser din fina blogg om livet med Gustav och hans nya hjärta. Såg att du nämde min Henry här.

Tack för en bra blogg och hoppas Gustav får fortsätta må så bra som han gör.

//Therese

2011-07-31 @ 21:57:55
Postat av: Anna mamma

Hej Therese!

Tack, jag hoppas att Henry mår bra!! Gustav mår förträffligt ..lite så man blir orolig för det med:) du fattar säkert!! Oron comes with the job!

kram

2011-08-11 @ 18:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0